Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Coltare de Bucatarie

Coltare de bucatarie

Si pentru ca tot ne aflam in sectorul coltarelor necesare pentru amenajarea diverselor spatii, prin WizMag.ro clientii nostri au acces la o serie intreaga de coltare de bucatarie. Aceste corpuri de mobilier au fost create pentru a completa mobila de bucatarie asigurand totodata un confort sporit si o optimizare pe masura a ...

Coltare de bucatarie

Si pentru ca tot ne aflam in sectorul coltarelor necesare pentru amenajarea diverselor spatii, prin WizMag.ro clientii nostri au acces la o serie intreaga de coltare de bucatarie. Aceste corpuri de mobilier au fost create pentru a completa mobila de bucatarie asigurand totodata un confort sporit si o optimizare pe masura a spatiului disponibil. 

Coltarele de bucatarie sunt realizate din lemn masiv, pal de cea mai buna calitate, atent tapitate si decorate cu cele mai bune materiale de pe piata de profil. De la stratul de poliuretan si pana la stofele de calitate si pielea ecologica, toate aceste materiale sunt imbinate si combinate astfel incat sa poata contribui la un confort sporit pe timpul sederii in bucatarie.

  

Mai multe

Coltare de Bucatarie  Conține 1 produs.

filter
Showing 1 - 1 of 1 item